marți, 2 decembrie 2014

Jaluzele rulouri dedeman

Consola perete jaluzele panelate 10-cm 5244. Stor mini Aida 45x150cm ciocoImagini pentru jaluzele rulouri dedemanRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Jaluzele fac parte din categoria acelor elemente care ne completeaza casa, dand un aspect placut ferestrelor si inclusiv restului casei. Stor de culoare maro ciocolatie, semitransparent, fabricat din polyester 1, impregnat ecologic cu mini-rulou de mm.


Bun venit in categoria Jaluzele verticale. Online si in cele magazine poti alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.

Producem si importam cele mai noi sisteme de protectie solara: rolete textile simple si casetate, rolete zebra, paneluri japoneze, jaluzele verticale si multifactura. Exista in Dedeman sau Praktiker storuri sau rulouri care au si o parte cu banda adeziva si o parte care se prinde deasupre cantului de la geam, . Brasov,jaluzele,jaluzele verticale,jaluzele romane,draperii romane,panouri japoneze,storuri romane,jaluzele . Jaluzele verticale, (orizontale) si rolete.