luni, 1 decembrie 2014

Capcana soareci din pet

Acum zile - Capcanele pentru șoareci și, în general, pentru rozătoare, pot fi de-a dreptul sadice. Capcane cu arcuri metalice, capcane cu dinți de fier, . Cum să faci o capcană pentru şoricei dintr-o sticlă de plastic.

Taguri : video cum sa faci o capcana pentru soareci stical de plastic. Lady's Blog te invata cum sa iti faci singura o capcana de soareci. Raspundem la intrebarea: cum sa fac o capcana de soareci?


Uite cum să omori orice urmă de șobolani cu o simplă sticlă de plastic!

E de-a dreptul fascinant să pui la cale prinderea unui șobolan! Vezi fisierul Capcana ingenioasa pentru soareci pe tare. Capcana pentru soareci, foarte usor de facut din pet-uri.


Este invenție asiatică dar foarte utilă în România pentru că: -oricum PET-urile sunt aruncate peste tot -este gratis -câinii maidanezi de pe . Noi asa am facut – am construit o capcana ad-hoc cu urmatoarele obiecte:. Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue Descriere: Capcana adeziva din carton ce contine atractant alimentar pentru . Este o capcana mecanica pentru rozatoare mici.


Capcana refolosibila care nu ucide soareci in momentul actionarii . Big Cheese STV 1este o capcana pentru soareci echipata cu capacul Safe Pet care protejeaza animalele de companie de un contact accidental cu capcana.

Pest Repeller Aparat impotriva daunatorilor: o alternativa curata si sigura la insecticidele toxice. Indeparteaza soarecii si insectele din casa ta.


Comanda online mancare pentru caini, accesorii Julius Ksi alte brand-uri, produse deparazitare animale la pret redus, promotie sau oferta speciala de la . Varat, Decis, Parakill, Fendona, Regent, Regesc, Deltim,. Eu folosesc atat clasicele pet-uri cat si cateva capcane cumparate din .