marți, 15 septembrie 2009

Zatul de cafea ingrasamant

Folosind un ingrasamant natural, fabricat in propria gospodarie, va veti ajuta plantele sa inflorasca. Zatul de cafea este un ingrasamant minune bine-cunoscut.


O soluţie pentru obţinerea de îngrăşământ gratuit, 1 ecologic.

Plantele de apartament, de exemplu, vor primi un ingrasamant mai putin expus. La fel ca zatul de cafea, cojile de oua pot constitui un bun ingrasamant pentru . Datorită conţinutului aci zaţul de cafea este un îngrăşământ perfect pentru plantele care iubesc solul mai aci cum ar fi roşiile, morcovii, . Zatul de cafea poate fi, la randul sau, un ingrasamant excelent pentru plantele din gradina.

Daca fertilizantul pe baza de coji de oua este . Foloseste zatul de cafea ca ingrasamant pentru plante. Imprastie zatul la baza plantei, apoi ingroapa-l superficial. Gradina: materie pentru compost – amestecat in pamant, elibereaza nutrient, care imbogatesc solul si il fac mai acid.


Zatul de cafea poate fi amestecat cu resturi de citrice (coji) pentru a tine la distanta . Zaţul de la cafele pune-l pe o tavă şi la uscat cu el. Cum poţi recomanda zaţul ca îngrăşământ pentru toate culturile?


Zaţul de cafea este un îngrăşământ tare bun atât pentru florile de apartament cât si pentru jardinierele de pe balcon.