miercuri, 16 septembrie 2009

Masa de toaleta cu oglinda si sertare

SEA- Set Masa alb toaleta cosmetica machiaj oglinda si scaun masuta. SEA- Masuta Alba toaleta, Sertar, Scaun, oglinda machiaj cosmetica . Alb Material: Lemn si MDF Numar sertare: Dimensiuni totale (inclusiv oglinda): .

Nu vei avea dor un loc al tău, ci și un loc unde vei putea avea toate aceste. Să fie o masă de toaletă simplă sau cu sertare?


Vezi aici recomandări de măsuțe de toaletă, vanity table, în culori deschise. Modelul de mai sus este prevăzut cu oglindă și multe sertare pentru.

Alege o măsuţă cu oglindă sau adaugă câteva . IKEA - HEMNES, Măsuţă toaletă+oglindă, , Spaţiu suficient pentru produse cosmetice şi bijuterii în cele două sertare mici şi în sertarul mare ascunse sub măsuţa . Nimic mai potrivit pentru aceasta decât un colţ cu oglindă şi sipet cu. Masă de toaletă cu oglindă, de o eleganţă aparte, prevăzută cu sertare pentru cosmeticale şi giuvaeruri. Cadrul cu muchii rotunjite subliniază caracterul feminin . Model frantuzesc de masuta alba de toaleta; Consola argintie folosita pe post de masa de toaleta si scaun transparent; Masa alba cu oglinda si corp cu sertare .