marți, 22 septembrie 2009

Lampa crestere plante

Lumina este un factor important, daca nu cel mai important, in cresterea si dezvoltarea plantelor dumneavoastra. Dar acolo unde cultivarea in aer liber nu este . Oferindu-va unele dintre cele mai bune lampi de crestere disponibile pe piata la ora actuala, va putem ajuta sa maximizati potentialul mediului dumneavoastra .

Principalele atuuri pentru LED cresterea plantelor: Spectrul luminii folosite de LED si focalizarea acesteia, cantitatea infima de energie consumata, lipsa caldurii . Dacă procesul de creştere şi înflorire este executat corect, acest lucru îţi va garanta o. Lampile MH sunt utilizate de cultivatorii profesionisti pentru faza de crestere a plantelor tinere. De asemenea, lampile MH se utilizeaza la culturile legumicole .

Imi explici si mie ce fac defapt lampile astea, cum ajuta plantele de interior? Ma intereseaza pentru ca eu am probleme iarna, cand aduc . NASA a descoperit ca in procesul de fotosinteza plantele absorb din spectrul luminii albe cu . Consum de doar 12w si o putere foarte mare de crestere, echivalenta cu o lampa HPS+MH de cca 80w, aceasta lampa permite iluminarea plantelor din colturile . Lampa de ultima generatie pentru cresterea plantelor, pentru uz hobby sau profesional, supereconomic in exploatare si intretinere!