joi, 17 septembrie 2009

Cati litri are un metru cub de apa

Metrul cub este în Sistemul internațional de unități, SI, o unitate derivată de. La 0° Celsius, punctul de îngheț al apei, un metru cub de apă este ceva mai ușor, .

Vrei sa stii cati litri are un metru cub de apa? Afla si cum se transforma din metri cubi in litri si invers. Metri cubi în Litri (m³ în L) calculator de transformare pentru volum conversii. Un metru cub este echivalentul a 10litri, și de asemenea a unui milion de centimetri cubi.


Unitatea de bază a volumului în sistemul metric. Ma intreb si va intreb daca a stat cineva, in special cine locuieste in casa particulara, sa citeasca exact cati litri de apa se scurg pentru a umple un metru cub, . B) Daca socotim ca de exemplu , vasul de la WC are cam 14-litri.


Imi aduc aminte ca l-am intrebat chestia asta pe administrator si mi-a zis ceva vag, cum ca un mc de apa calda e vreo lei iar unul de apa rece . Membru asociatie de proprietari din Bucuresti 30. Cat costa un metru cub de apa calda cu tot cu tva ? Vrei sa spui : echivalent la litru gaz petrolier lichid cu mc gaz natural?


Sau care este volumul ocupat de l de GPL dupa vaporizare in . Cand consumam 1mc de gaz la centrala defapt cati litri de gaz. Un metru cub de apa este mai scump decat ti-ai imaginat.


Forum Bacalaureat 20spuneti-mi si mie cati metri cubi are un litru? Cu alte cuvinte intr-o butelie litri GPL echivalent la mc gaz. Un metru cub=cu 10de dm 1dm=1l rezulta ca un litru are 10de metri cubi. A)Vcub=LxLxL metru cub de apa=10de litri=10dm cubi= 1litru apa=dm cub apa.


Un metru cub de apa= 10decimetri cubi= 10litri de apa.