marți, 15 septembrie 2009

Plante apartament fara lumina

Daca ai un apartament intunecos, atunci creste aceste plante care nu au nevoie de lumina pentru a te bucura de un colt de verdeata in casa ta. Despre plante de apartament care nu se tem de intuneric!


O planta frecvent intalnita in birouri si in spatii fara lumina naturala prea multa.

Intr-un apartament, plantele nu au toate conditiile de afara pentru a creste. Exista plante care rezista fara lumina sau, mai corect spus, care au nevoie de foarte putina lumina. Ele se simt foarte bine în semiumbră și în locurile cu puțină lumină.


Aceste plante tropicale pot să reziste fără lumină, dar în nici un caz fără umiditate.

Venim cu vesti bune pentru iubitorii naturii. Te vei bucura sa afli ca am descoperit plante si flori care cresc si fara lumina soarelui. Ei bine, există şi plante de interior cărora le place umbra, care cresc şi înfloresc frumos fără să fie neapărat scăldate în lumina soarelui. Citeşte totul despre: Aglaonema, Dracena, flori apartament, îngrijire flori, . Urmatoarele plante de apartament cresc singure.


Toate aceste plante pot trai cu lumina putina, indirecta si se simt bine la temperatura . Plantele potrivite pentru locuintele care nu au parte de prea multa lumina naturala trebuie sa fie. Violeta africană nu are nevoie de lumină puternică şi nici să fie udată excesiv, atâta timp.