miercuri, 16 septembrie 2009

Teava rectangulara 200x200 pret

Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, Cadouri in functie de . Pretul nu include discount si taxe de transport.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Tevi si profile metalice. Preturi pentru Tevi si profile metalice de la lei.


Cumpara plasa sudata D=mm ochiuri 200x2mm 5xm, din sarma profilata.

Cele mai mici preturi numai la Constal Shop! Cumpara Teava Patrata 100x100xmm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara! Teava patrata Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri. Teava patrata zincata x mm � pret 34.


Sunt destinate realizării diferitelor tipuri de construcții și structuri metalice. Teava patrata din Tevi Conducte de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Teava sudata constructii (rectangulara) - preturi imbatabile. Comercializam teava neagra sudata rotunda, patrata si rectangulara. La cele mai avantajoase preturi, Teava trasa incepand de la 73-10noua. Culorile adaugatoare 200lei plus adaus la pretul gardului vopsit.


Tevi structurale patrate si rectangulare formate la rece si finisate la cald en 10210. DE PRET ACCEPTATE DE AMBELE PARTI DEVIN COMENZI FERME SI .