marți, 29 septembrie 2009

Ariston service

Lista cu centrele service autorizate Ariston pentru centrale termice pe judete. Pentru a vedea lista cu centrele de service din judetul dumneavoastra, faceti click . Service autorizat Ariston, Chaffoteaux si Rendamax.

Personalul nostru este calificat in serviciile de reparatii electrocasnice marca Ariston: aragaze, frigidere, masini de spalat, hote, cuptoare cu microunde. Waldmessner doreste sa fie in permanent contact cu toti cei care ne ajuta cu sugestii sau reclamatii pentru a putea oferi un serviciu mai . Asiguram service, montaj, curatare, intretinere, reparatii centrale termice Ariston, Firma autorizata ISCIR, reparatii placi electronice centrale Ariston.


Lista de Service-uri Ariston din Romania.

Service-ul este asigurat de catre urmatoarele companii autorizate:. Importator in Romania al produselor electrocasnice Hotpoint, Ariston, Indesit, . Servicegroup Romania service electrocasnice pentru casa sau profesionale.


Service-reparatii electrocasnice pentru casa sau . Suntem centru service Ariston in bucuresti si judetul ilfov pentru centrale termice, suntem autorizati ISCIR pentru punere in functiune centrale Ariston, montaj . Ariston vine in intampinarea clientilor sai cu o gama vasta de centrale termice, boilere, sisteme solare si nu in ultimul.