joi, 10 septembrie 2009

Sina perdea aluminiu

Vizitati site-ul nostru pentru a vedea intreaga gama de produse. Toate sinele de aluminiu pot fi curbate dupa orice fel de unghi, dar numai dupa realizarea sablonului, dupa efectuarea masuratorilor.


Aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, canale, cu canal de rulare de mm, grosime 7mm.

Aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, canale, cu canal de rulare de mm, grosime 7mm. SINA T CU UNGHI DUBLU ALBA 25 Sina perdea alugard 51 Sina perdea alugard 82 Siro - Capete Chicago, Sina jaluzea panelata . Sine perdele aluminiu cu canale si masca incorporata. Sine perdele aluminiu de tavan in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Timisoara.


Sinele din aluminiu cu un canal de culisare pentru montarea perdelor si draperiilor sunt cea mai buna alegere pentru decorarea ferestrelor. Sinele 1sunt pentru perdele si draperii cu greutate mica si medie. Artamis Stor vă oferă alegerea cea mai buna.


Alegeţi un tip de şină conform materialului, stilului şi tipului de perdea. Sine aluminiu de culoare alba cu si canale actionate cu snur. Daca se doreste se pot monta sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.


Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. ANNA DESIGN ofera o gama patru modele de sine din aluminiu pentru perdele si draperii.


Sine cu capse, cu snur, sine inguste si sina simpla manuala.