miercuri, 16 septembrie 2009

Fata de perna personalizata

Pretul include fata de perna, umplutura si personalizarea. De ce ar trebui sa alegi o perna personalizata? Pentru ca este personalizata : pentru ca este unica, pentru ca este un cadou deosebit si restul ramane la .

Alege una din zecile de modele de perne personalizate pentru o persoana draga tie. La noi puteti gasi cele mai interesante perne ce pot fi personalizate cu o . Fata de perna se monteaza pe aparat si se tipareste – Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si . Perna cu snur albastru personalizata cu poza si text.

Fete de perna personalizate- se pot realiza la comanda orice tip de fata de perna, pentru produsele de pe site sau pentru produsele deja achizitionate. Comandă acum online perna ta personalizată. Imprimă la comandă fața de pernă din bumbac 1 cu poza, textul sau numele tău.


Fata de perne, din poliester, personalizata pe toata suprafata (fara dungi, se coase dupa imprimare!), dimensiunile . Perne personalizate cu poza, imagine sau text, perne in forma de inima sau. Fie ca esti fata sau baiat vei gasi in acest cadou modul de a-ti consolida relatia. Perna patrata simpla cu fermoar, sublimabila din material satinat de inalta calitate.


Pretul afisat include si personalizarea produsului cu o . Perna personalizata de la prestatori servicii, producatori, importatori directi.

Perna decorativa este realizata din polistiren, fata de perna este din in si bumbac. Comanda online cadou o fata de perna personalizata - Sarutul iubirii sau alte cadouri personalizate romantice pentru ziua indragostitilor pe ghizbi. Perna poate fi personalizata cu initialele voastre. Perna este umpluta cu fibre de poliester, iar fata de perna este din bumbac 1. Compara preturile la Perne Personalizate, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Fata de perna Partea mea Partea lui. Perna inima personalizata este lucrata manual din material de calitate . Vei avea un somn mult mai linistit cand ai langa tine o perna cu chipul persoanei.


Perna este formata din fata de perna + interior.