marți, 22 septembrie 2009

Cuptor cu microunde rohnson instructiuni

ACUM ai manualul de utilizare pentru Cuptor cu microunde Rohnson R 20in varianta online, disponibil pentru a fi descarcat ca fisier pdf. Manual de utilizare cuptor cu microunde Sero SMW Vezi intreaga oferta de cuptoare cu microunde Tags: cuptor cu microunde, instructiuni . Inainte de a utiliza pentru prima oara cuptorul dumneavoastra cu .

Cititi aceste instructiuni cu atentie inainte de utilizarea cuptorului cu microunde. Partea interioara a usii cuptorului cu microunde.


Cuptor microunde rohnson R17Producator: Rohnson Categoria: bucatarie Model: r17Cod produs: 60Putere 1200W, capacitate 17L, manual, trepte . Preîncălziţi cuptorul numai dacă aşa se specifică în tabelul de coacere sau în.

Instrucţiuni importante privind siguranţa - Citiţi cu atenţie şi păstraţi-le pentru consultări ulterioare. Instrucţiuni privind tastatura cuptorului cu microunde.


Oferte produse si servicii: cuptor cu microunde manual. Cuptor cu microunde Rohnson R 17- capacitate 17L, mecanic, interior alb. Tocmai ati achizitionat un cuptor cu microunde SAMSUNG.


Manualul de instructiuni cuprinde informatii importante referitoare la prepararea cu ajutorul . Cuptor cu microunde Gorenje MO17MW 17L 700W Mecanic Alb. Cuptor cu microunde Samsung GW711K-B 20L 750W Mecanic Negru.


Cuptor cu microunde magazine: alegeti cele mai bune Cuptoare cu microunde din ofertele magazinelor online.

Ghid de utilizare, manual de utilizare, instrucţiuni de utilizare. Componenta cheie a cuptorului cu microunde, magnetronul, va transforma. Cuptor cu microunde Gorenje MO4250CLI 20L 700W Mecanic Bej.


Yena cuptor cu microunde lidl home instructiuni Putere stocate 26euro. Cuptor cu microunde rohnson instructiuni - Masina de spalat. Vă rugăm păstraţi instrucţiunile de utilizare, certificatul de garanţie, chitanţa de cumpărare şi ambalajul produsului.


Nu utilizaţi cana în cuptorul cu microunde.