marți, 15 septembrie 2009

Balamale porti

Aici gasesti balamale sudabile pentru porti din fier forjat la CEL MAI BUN PRET. Balamale fixe pentru porti metalice si de lemn SureClose CM SM.


Livrarea pentru Balamale porti batante se poate face in urmatoarele localitati:.

Set de BALAMALE de PRESIUNE cu RULMENT, D=40mm pentru porti batante. Balamale pentru porti de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Furnizam balamale reglabile pentru porti batante: cu bolt,placa, bucsa, pentru stalpi metalici si de beton.

Dimensiuni variate la preturi imbatabile. Balamale cu auto-inchidere si clichet final, cu montaj central pe porti de siguranta si de acces la piscina cu greutatea maxima de 1kg. Balama sudura calibrate, profilate sau cu talpa. Balamale porti din fier forjat, balamale cu bila, balamale pe rulment de presiune, balamale reglabile, balamale decorative, intrebari si . Balamale ,Zavoare,Nituri - Ornamente Fier Forjat.


Inchizator porti Cod 18-25 Lungime 2mm. Balama porti cu bila 18-31 fi xmm. Balamale cu rulment de presiune pentru Porti din fier forjat trutzi.


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Unelte - Scule - Feronerie - Anunturi gratuite - balamale. Balamale forjate vechi pentru porti masive. Avem pe stoc diferite modele si dimensiuni de balamale pentru porti fier forjat. Preturi pentru ZAVOARE,BALAMALE, INCHIZATOARE de la lei. Balama usi batante 1x mm, cupru antichizat.


Balamale - pret mic negociabil livrare super rapida. Stift Lux Design iti pune la dispozitie ofertele sale de balamale si zavoare din fier forjat. Caracteristici universale - destinate usilor metalice, de garaj, porti, grilaje, confectii metalice.


Balamale SureClose cu auto inchidere si montaj central Modelul CM a fost testat 500.