marți, 29 septembrie 2009

Coduri eroare indesit

Dacă maşina nu funcţioneaza corect aceasta da erori de soft in diferite feluri in functie de modelul masinii. Erori - coduri service masini de spalat Whirlpool FProbleme alimentare cu apa sau presostat blocat. Verificati functionalitatea electrovalvelor. Check that the taps are on or if the drain hoses are kinked. Exista undeva o lista a codurilor de eroare si semnificatia lor? Coduri de eroare masini de spalat Indesit.


Pentru mai multe informati dati CLIK pe sigla Indesit. CoDURI DE EROAORE LA INDESIT Dacă maşina nu funcţioneaza corect,aceasta da erori de soft in diferite feluri in functie de modelul masinii . Indesit WIE 1cu eroare F-- posted in Depanari casnice: Buna seara!


Am aceasta eroare la masina de spalat din titlu, care se comporta . Va rugam sa retineti ca producatorii pot schimba codurile si noi nu putem garanta ca acestea se aplica modelului dvs,ele se refera la o gama . Reparati masini de spalat indesit, ariston, hotpoint, aqualtis hotpoint f1f1f0f0etc Codurile de eroare pentru Indesit LCD EVOevoF– Triac motor in . Issue: Washing machine is not operating – some or all functions are not selectable. MODUL ELECTRONIC INDESIT PROGRAMAT wil85.


CODURI DE EROARE PT MASIAN DE SPALAT DAEWOO. Indesit moderna are butoane de opţiune pe panoul frontal, atunci codurile de eroare sunt indicate prin clipirea rapida a . Ремонт Indesit WISL Мигают все лампочки.


Indesit XWA81682XWUK Full Cycle Washing Bed. Service Whirlpool indesit Deplasari si Reparatii la DOMICILIU Pretul se .