joi, 24 septembrie 2009

Galerii perdele fier forjat

Un accesoriu important care pune ampenta in mod deosebit in amenajarea unei case il constituie galeriile din fier forjat pentru draperii si perdele. De asemenea, opțional se poate monta pe ele şină ”U” pentru perdea, permiţând.


Galeriile din fier forjat se adresează clienților pretențioși care vor să . Galerii metal, lemn, galerii plexiglas, fier forjat diverse modele și culori si materiale. Galeriile sunt sisteme complexe de prindere pentru perdele si draperii, . Galeriile din fier forjat, se potrivesc oricarei incaperi. Gardinia oferă, pe lângă clasicele galerii din lemn, şi galerii din metal sau diverse.


Pentru iubitorii stilului mediteranean putem recomanda galeriile cu aspect de fier forjat, iar adepţii eleganţei pure pot opta pentru colecţia exclusivă, cu galerii . Galerii - Fier forjat - pentru perdele si draperii. Colectia Home Style si Premium Collection iti ofera un placut ambient al casei tale. Acest vanzator ofera Livrare cu verificare.


Adica este de acord sa deschizi coletul inainte de a plati pentru acest produs. Perdea cu inele gata montate; Dispozitive de prindere a galeriei in tavan. Galerie subtire pentru perdele; Galerie tip cablu cu fir . La noi mai gasiti si : jaluzele ondulate, orizontale, lemn, jaluzele plisee, roman shades, galerii fier, sisteme de prindere, tapet camere copii, picture pe perete, . Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice.


Capetele ornamentale pentru sine din metal, lemn, sticla, cristal, fier forjat, ratan. Putem opta pentru galerii simple, doar pt perdea sau duble , pentru perdea si . Capete galerii perdele din fier forjat cod 13.


Galerii din fier forjat profil rotund de 1 și mm și profil pătrat de mm împreună cu accesoriile lor (console, capete, inele și elemente auxiliare).