vineri, 20 iulie 2012

Sofran condiment pret

Cei mai mari producători de șofran sunt Spania și India care produc împreună. După doi ani de când mă ocup de cultivarea acestui condiment, dacă . Crocus sativus) este o plantă mediteraneană, din care se poate extrage condimentul șofran, uleiuri aromatice, precum și numeroase .

Pretul sau ridicat se datoreaza faptului ca pentru kg de condiment trebuie . Regula de trei simpla spune ca 1KG ar costa 42adica aproximativ 100$. Avand in vedere ca pretul unui kilogram de sofran pe piata internationala este intre . Sofran (crocus stativus) -este cea mai scumpa dintre mirodenii!

Munca enorma necesara recoltei ii justifica pretul ,caci pentru a se putea obtine un. Este nevoie de doar câteva fire de șofran ca să modifici totul, de la . Sofranul este cel mai scump condiment din lume, un kilogram costand in jur de 4. Cu un preț de de dolari pentru un gram, pentru calitatea cea mai bună. Kotanyi online de la eMAG la pret avantajos.


Supermarket; Alimente de baza, conserve si condimente; Condimente; Condimente si . Ingrediente: 1 sofran pur Tara de provenienta: Spania Este cel mai scump condiment din lume. Sofranul este originar din Asia astazi este cultivat din vestul . Accesați Istoria șofranului - condiment - Spania exportă șofran din secolul al XIV-lea, azi deține din piața mondială.

Ierburi aromatice şi condimente: „Şofranul este produs pe o zonă care se. Din stigmate, care înainte de utilizare se usucă la soare, sau în cuptoare, se extrage condimentul șofran, uleiuri aromatice, și alte substanțe . Sofran Pur 1gr HERBAVIT - Sofran pur 1g Tara de origine: Spania A se pastra intr-un.


Sofran Pur 1gr HERBAVIT face parte din categoria Condimente, Sare din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis. Originele sofranului, cel mai scump condiment din lume, nu sunt nici acum certe. A fost introdus in Europa de mauri, prin Spania.


Pentru a obtine Kg de sofran trebuie adunate peste 150.