marți, 17 iulie 2012

Mobilier cabinete medicale

Mobilier pentru cabinete medicale, Mobilier medical - peste 20. Mobila la comanda pentru cabinete medicale. Birou pentru doctor, rollbox pentru depozitare dosare pacienti si dulap instrumentar - mobilier realizat din PAL .

Cerintele tehnice si rigorile de calitate pentru mobilierul medical Montigen sunt variate fie ca este vorba despre dotarea unui cabinet medical individual sau . Executam la comanda mobila cabinete medicale (mobila medicala): dulap instrumentar, birou medic, noptiere, bucatarii cabinete medicale; mobilier pentru . Executam amenajari complete pentru spitale, cabinete medicale si clinici. Fiind producatori putem sa realizam produse unicat, pentru fiecare client in parte.

Se utilizeaza pentru examinari in cabinete ginecologice. Vand mobilier cabinet alcatuit din: fisier cu x = sertare; dulap inchis cu rafturi; biblioteca rafturi; masa calculator + dulapior cu sertare . Producem la comanda mobilier medical cu materiale de calitate la cele mai inalte standarde.


Dispunem de o echipa bine dezvoltata in industria mobilei si . Mobilier pentru Cabinet Medical executat in orasul Bacau, din pal cu fronturi din mdf lucios, utilizand feronerie marca Blum. Unit dentar, autoclav, compresor,mobilier cabinet.


Electronice si electrocasnice Aparate medicale. Mobilier pentru cabinete medicale - In vederea functionarii, cabinetele medicale si de medicina dentara, infiintate si organizate in conditiile legii, trebuie sa . Mobella te duce pe un taram de basm cu noua mobila pentru camera de copil denumita sugestiv lumea povestilor.

DOMUS mobila Baia Mare executa mobilier la comanda,mobila bucatarie,mobilier.