luni, 16 iulie 2012

Curatenie domiciliu cluj

Prestari servicii, Curatenie, menaj, PROClean - Profesionisti in curatenie,. Curatam curti,case,podrui,beciuri,hale etc Cluj +transport la groapa de gunoi.


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.

Firma de curatenie din Cluj Napoca ofera o gama larga de servicii profesionale de curatenie si intretinere a spatiilor de biroului si locuintei cu aparatura de . Iti oferim servicii adaptate nevoilor tale, indiferent de dimensiunea spatiului, gradul de murdarie sau provocari: curatenie birouri, curatenie la domiciliu, curatenie . Potrivit anunturilor de mica publicitate cei care fac curatenie la domiciliu la Cluj-Napoca practica tarife intre si lei pe ora, sau daca se . In apartamente, case si vile din Bucuresti si imprejurimi.

Contactati-ne pentru o evaluare si mai multe . Serviciile de curatenie si întretinere pentru birouri si spatii comerciale sunt. Cluj-Napoca: curatenie la domiciliu, curatenie dupa constructor, . Med Clean ofera servicii profesionale de curatenie in Cluj, fiind specializata atat in curatenie la domicilu, curatenie birouri, curatenie menaj, curatenie dupa . Serviciile pe care compania noastră de curățenie le oferă reușesc să acopere o gamă foarte largă de nevoi și de situații.


Citeste anunturi firme curatenie, apoi compara cu preturile noastre.