marți, 17 iulie 2012

Pensiuni predeal cu piscina interioara

Vila are PISCINA interioara, SAUNA (finlandeza si cu infrarosu) si conditii. Pensiunea detine doua foisoare cu gratar din piatra unde musafirii pot gatii la ceaun . Vila are piscina interioara, sauna (finlandeza si cu infrarosu) si conditii.

Ambele vile sunt in aceeasi locatie in Predeal Sos. Pensiunea Maria Predeal are doua corpuri de cladire. Cazare Predeal - oferte de cazare în Predeal cu tarife, fotografii, numere de.

Această pensiune construită în stil alpin tirolez se află la 7de metri de centrul. Situată în Predeal, Vila Brândușa Predeal are piscină interioară, saună și . Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Predeal, România. Pensiunea No 1stele Această proprietate a fost de acord să facă parte din.


Rezerva acum unul din Hotelurile cu piscina interioara Predeal (Valea Prahovei, Romania) 2017. Cazare Brasov: Bran, Sambata De Sus, Rasnov, Moeciu De Sus, Moeciu De Jos si altele: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in Brasov cu . Cazare hoteluri Predeal, Rezervari hoteluri Predeal la PRETUL MINIM GARANTAT. Pensiunea Casa Dunarea este localizata ultracentral, la o distanta de 5.