luni, 16 iulie 2012

Bruxelles populatie

Acest articol se referă la Bruxelles, capitala Belgiei. Bruxelles, se estimează ca aproximativ din populație are o altă limbă ca limbă maternă.


Conform constituției Belgiei, orașul Bruxelles este capitala Belgiei.

In 200 Bruxelles a fost declarat capitala culturala a Europei. Bruxelles are o populatie de circa 140de locuitori si este una dintre cele municipalitati ale . Bruxelles- Bussel, capitala Belgiei, cu o suprafata de 5km o populatie de 81locuitori, situata un centrul tarii, pe un canal navigabil care o leaga . Despre Bruxelles am putea scrie aceeaşi frază, care se înfăţişează în.

Regiuni (Flandra, Valonia şi Bruxelles-Capitală). Un analist politic român stabilit la Bruxelles vorbește despre. Sediul Parlamentului European din Bruxelles, clădirea 'Altiero Spinelli'. Bruxelles generează din PIB belgian, adăpostește UE, NATO și multe alte organizații internaționale, dar, cu peste din populație . Având în vedere că 7 din populaţia sa provine direct de imigraţie, eterogenitatea capitalei este de trei ori mai mare decât cea a Valoniei, . Avertisment de la Bruxelles: „Este o migratie PERMANENTA.


Un transfer de populatie colosal care va schimba viata Europei”. Citeste cele mai noi stiri despre evenimentele de la Bruxelles pe.


Mai degraba, cu aproape din populatie de origine marocana, era din . Aproape o treime din populaţia Bruxellesului este deja musulmană, precizează socilogul Olivier Servais, iar practicanţii Islamului vor deveni, . Capitala si cel mai mare oras: Bruxelles 970. Islamul va deveni religia majoritara in Bruxelles in urmatorii 10-ani,.


Bruxelles-ul este unul din primele oraşe europene ce în 10-de ani va avea populaţie majoritar muslmană, alături de Malmö, Marsilia, . Bărbatul rănit şi arestat în operaţiunea poliţiei de la Bruxelles, care ar fi. Autoritatile belgiene au avertizat populatia ca amenintarea in Bruxelles este iminenta si ca exista cel putin un terorist, cel mai probabil chiar .