vineri, 20 iulie 2012

Profil de aluminiu pentru benzi led

Profile LED ce reprezinte ultima inovatie in instalarea benzilor cu leduri. Profile LED de aluminiu - rotunde, drepte sau de colt.

Profilele de aluminiu pentru benzile LED se utilizeaza in aplicatii precum iluminatul ambiental si chiar si la cel arhitectural. Totusi banda LED poate sa isi extinda aplicativitatea, iar in unele cazuri, este recomandat sa folosim banda LED numai cu Profil LED Aluminiu . Oferte si promotii la Top-LE tag profil din aluminiu pentru banda LED.

PROFILE ALUMINIU BANDA LED in Oferta magazinului online LED Zone! Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, profile aluminiu banda led de la LED . Profilele de aluminiu pentru benzile cu LED sunt ultima inovatie in modul de instalare al acestui tip de iluminat.


Profil aluminiu banda le banda cu leduri, mobilier, parchet, gresie, iluminat cu led-uri. Profil de aluminiu 1m, pentru Bandă LED de mm.

Profile din aluminiu pentru montajul benzilor LED. Variante diverse pentru montaj incastrat sau aplicat. Profil de aluminiu pentru banda led flexibila in unghi drept 2m. Profil aluminiu pentru banda le unghiular cu margine, 2m, AP205. Concepute pentru execuţia cu benzi LED autoadezive; Distribuţia uniformă a luminii prin suprafaţa difuză.


Profil de aluminiu pentru benzi flexibile cu LE de mica adancime, 2m. Profile din aluminiu pentru benzi flexibile cu LED-uri - mica . Smartlight ofera profile de aluminiu pentru banda LED la pret accesibil. Avem profile de aluminiu pentru banda LED subtire, unghiular, ingropat, lat sau rotund. Echipa Balt LED se concentreaza pe dezvoltarea de leduri profesionale, trademark-ul Balt LED inscriptionat . Capace de capat si suporturi pentru montare incluse.


Noile profile din aluminiu din portofoliul nostru vă vor ajuta să aplicați benzi de LED-uri sau alte surse de lumină LED lineare.