vineri, 20 iulie 2012

Galerie perdea dubla

La JYSK gasesti o gama variata de galerii de perdea, sine perdea, inele, clipsuri si carlige adezive pentru. Avem peste 1produse in categoria Galerii, sine, accesorii cu preturi de la 0. Sina perdea metal U 1cm cires, accesorizata.

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Galeria trebuie să se armonizeze cu perdeaua şi draperia, pentru a forma un tot estetic. Pentru iubitorii stilului scandinavian se recomandă galeriile de lemn.

Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. Galerii din lemn, Galerii Metalice, Sine cu profil din aluminiu pentru perdele. Globo galerie lemn dubla Alb sina aluminiu. Galerii Metalice pentru perdele si draperii. Galerii pentru perdele si draperii, cu profil din aluminiu. Perdea Voile Louisiana Brown Inele 40282-400.


IKEA - STORSLAGEN, Set baghete perdea dublă, , Poţi regla lungimea şinelor de perdea. Accesoriile de prindere pot fi reglate pe adâncime; poţi agăţa .

Galerie perdea Frunză bonprix 9243(924323) Suport draperie. Galerii duble metalice Saturn 25mm Suport draperie. Dominogalerii galerii de perdele din lemn. Perdele, Draperii, Galerii Metalice pentru Perdele si Draperii, ciucuri, brose, sine pentru perdele, perdele decorative, storuri si draperii romane, accesorii perdele . Descopera colectia de galerii pentru perdele si bucura-te de o casa. Galerie Perdea Aluminiu Simpla – Capat Crystal.


Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Perdea cu inele gata montate; Dispozitive de prindere a galeriei in tavan. Galerii metalice pentru perdele si draperii.