vineri, 13 iulie 2012

Galerie dubla lemn dedeman

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Preturi pentru GALERII LEMN de la 1lei. Preturi pentru GALERII METAL SI ACCESORII de la lei.

Galerie lemn wenghe 3cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GALERII LEMN.


Set galerie dubla antic DEGZR-15136A 1cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GALERII METAL .

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria SINA PVC SI ACCESORII. Preturi pentru SINA PVC SI ACCESORII de la lei. Globo galerie lemn dubla Alb sina aluminiu.


Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. Vreau sa-mi calculati pretul pentru sina perdea aluminiu dubla, cu sistem (snur) . Galerii duble metalice Saturn 25mm Suport draperie. Inele din lemn pentru perdele, cu cârlig d=4 culoare: nucă (buc) Suport draperie. Galerii şi Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru soluţii personalizate.


STORSLAGEN set baghete perdea dublă, n Lungime min.

Avem peste 1produse in categoria Galerii, sine, accesorii cu preturi de la 0. Dedeman Sina pvc si accesorii - Galerii, sine, sisteme, inele. Galerii 16mm duble clic pentru toate modelele. Balansoar de v nzare - Cuvinte cheie : fotoliu, balansoar, lemn, curbat, stratificat, leagan, relaxare, odih.


Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Pentru o galerie dubla (perdea si draperie) pretul final poate ajunge sau.