luni, 30 iulie 2012

Dracena inmultire

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Dracaena marginata - care and propagation.


Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena.

Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . Una dintre cele mai obisnuite plante de apartament, cu pretentii mici, si care se dezvolta bine chiar si in colturi mai umbite ale camerei, . Am sa va spun si eu ceva despre inmultirea ficusilor. S-a constatat ca in aceasta perioada, la sfarsitul .

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : inmultire dracena. Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si subtropicale din Asia de Sud si . Dracena se inmulteste in mai multe feluri. Pe de o parte, poti taia pur si simplu partea de sus a tulpinii, cu un manunchi de . Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi.


Există mai multe metode dintre care să alegeţi. Este foarte simplu sa inmultesti o dracena. Taiati partea de sus a uneia dintre tulpini si o asezati intr-o sticla plina cu apa si cu putin nisip pe .