joi, 26 iulie 2012

Motocultoare profesionale ruris

Ruris producator de motoutilaje pentru agricultura: motosape, motocultoare,. Motosapatoare Profesionala RURIS 701KS 7CP + roti cauciuc + plug reversibil . Pentru motosapele profesionale Ruris, puteti alege dintr-o gama variata de .

Producator: Ruris Model: 731K Descriere Motosăpătoarea profesională RURIS 731K este destinată lucrărilor agricole din grădini si culturi de câmp cu . Motocultor Ruris 7Ks (cai, benzina) la arat. Beneficii client :- Este un motocultor semi-profesional cu un motor puternic Kama de CP- Foarte usor de manevrat avand ghidonul . Motocultor RURIS 7K la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Iti propunem o gama variata de motocultoare Ruris, poti alege exact dupa nevoile. Site-ul prezinta intreaga gama de utilaje produse de catre Ruris. Imagini 3 descriere sumara si date tehnice. Cele mai multe pareri despre cele mai bune motocultoare profesionale sunt de. Honda, Sep, Ruris, Loncin, Bronto, O-Mac sau Gardelina. Motosapa RURIS DAC 7009K+roti cauciuc+rarita.


Motosapatoare RURIS 1001KSD + roti cauciuc + plug reversibil. Beneficii client : - Este un motocultor profesional cu un motor puternic Kama de CP.


Foarte usor de manevrat avand ghidonul reglabil.

Motosape si Motocultoare pentru gradinarit si ferme agricole cu suprafete mici si medii. Masini si utilaje agricole, accesorii pentru motosape si motocultoare. Descoperiti motocultor ruris la preturi reduse (produse). Motosapa semi-profesionala Ruris DAC 6000K, 6. Cumpara Motosape si motocultoare de la eMAG la preturi avantajoase.


Motocultor ProGARDEN HS11D - CP benzina - transmisie profesionala cu pinioane. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Am vazut profesionale la sume de peste 30de lei si semiprofi peste. La mintea mea as lua un motocultor RURIS de CP (R650H).


Cele profesionale se adreseaza unor suprafete mai mari.