luni, 16 iulie 2012

Bec led vs bec incandescent

Care este prima întrebare care îţi vine în minte când cumperi un bec economic sau un bec cu led? După întrebarea legată de reducerea facturii . W, un bec economic de 14W sau un LED de 12W!

LED in comparatie cu becurile clasice (becurile tip CFL si becurile incandescente). Becuri LED vs becuri economice: cat de mult merita sa schimbi. Cum sa alegem becul potrivit si cum sa citim ambalajele pentru a sti ce sa cumparam.


Comparatii intre becul incandescent, economic i LED.

Becurile incandescente de 1de wati au fost eliminate in 200 cele. Becurile economice, atat CFL cat si LED au un cost de achizitie initial . Mai jos, îți prezentăm o analiză succintă și foarte utilă a performanțelor furnizate de un LE pe de o parte, și de becul incandescent, pe de . Cu totii cunoastem clasicele becuri incandescente, sau tuburile fluorescente.


Acestea au un consum destul de ridicat de energie electrica, insa . Cu totii cunoastem clasicele becuri incandescente, care au un consum destul de ridicat de energie electrica. Cata lumina obtin de la un bec incandescent, tub fluorescent, bec economic ? Bec incandescent - 220V AC, W, 2lm, -,.


Un bec incandescent de wați are cel puțin 4lumeni. Becurile LED sunt foarte eficiente, un singur LED consumând undeva între și wați. Phone Plus vs Galaxy Note 4; Loki on iPhone Plus vs . Tipul de lumină – becurile LED produc lumină rece, spre deosebire de becurile incandescente care se încing foarte tare ele având o eficienţă . Diferente intre becurile incandescente vs halogen vs cfl vs led.


Cumpararea unui bec era candva un act relativ simplu: Verificai puterea vechiului tau bec, . Au durata de viata mare, au consum foarte redus, cele de . Un LED ajunge daca e exploatat corect la peste ani durata de viata ( la ore pe zi timp de folosire). Avantajele Becurilor cu LED - Economie de energie pana la fata de becurile economice si de ori mai eficiente decat becurile incandescente datorita . Inainte de a decide achizitionarea unor solutii de iluminat bazate pe LE trebuie.