joi, 28 aprilie 2011

Utilaje carmangerie de vanzare

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Sprit hidraulic,masina umplut ,masina mezelarii. Stelas utilaje de carmangerie - Presa de sunci si bacon - Duration: 3:00.

Lichidator judiciar, vand diverse bunuri – utilaje de carmangerie: masina de umplut, celula de fierbere si afumare, injector saramura, carucior, cantar, cazan de . Descoperiti utilaje carmangerie la preturi reduse (produse). Krefft este destinata utilizarii in magazine de vanzare a carnii, carmangerii si macelarii.


Descoperiti produse din sectiunea Utilaje carmangerie de la Tehno Food Com Serv Srl:.

Masina de tocat Krefft pentru magazine, Bucuresti - Oferta vanzare. SC CRAINIC SRL -UTILAJE PENTRU ABATOARE SI MICI CARMANGERII , Masini de tocat. Masini si utilaje pentru carmangerii, prelucrarea carnii, piese de schimb, echipamente de lucru si protectie pentru industria alimentara, mobilier din inox, cutite . Vind utilaje carmangerie second hand import germania ! Oferte punctuale cu pret, poze si date tehnice la cererea exacta a . Așezare, unde există o vânzare de noi si folosite carmangerie; Targoviste.


Vand cuter-utilaj carmangerie care prelucreaza carnea si pregateste pasta ( blatul).