miercuri, 13 aprilie 2011

Cuple rapide aer pret

Kit spalatorie auto: pistol presiune, cuple rapide, lance jet+duza. Vand cuple NOI rapide sistem aer pt camioane.

Cupla rapida profesionala filet interior. Descoperiti cupla rapida la preturi reduse (1produse). Cuple rapide, mama, tata, pentru furtun rilsan.

USCATOR PRIN REFRIGERARE ED Tratare aer comprimat . Cele mai mici preturi pentru fitinguri pneumatice - Cu filet G - Cuple rapide - Conectori push-in. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cuple si conectori. Oferte produse si servicii: cuple rapide aer. Grupuri filtrare-lubrifiere aer, filtre si ungatoare individuale. Va oferim unitati(grupuri) de preparare aer modulare duble(GFC) sau.


Iesirea aerului comprimat este prevazuta cu un regulator de presiune cu manometru si o cupla rapida universala. Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, Cadouri in. Cumpara Conectori aer comprimat in promotie incepand cu lei!


Cuplele rapide simple sunt folosite de obicei pe tub, ca prelungitoare sau splitter-e. Cuplele rapide cu filet asigura racordarea diferitelor echipamente pneumatice la reteaua de aer comprimat, fiind montate pe cilindrii . Cupla cu cot de mm, diametru filet de mm, grosime furtun cm.


Cupla rapida cai Cupla rapida pentru apa sau aer Fabricat din metal.