luni, 18 aprilie 2011

Scara mansarda fakro

FAKRO – unul dintre cei mai mari producători de ferestre de mansardă şi scări modulare. ServiceFerestre de mansardă, scări de acces la po fereastra.


Pagini similareSistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane.

Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scara LST este o scară pantograf cu uşa termoizolatoare albă de 6cm grosime. Operarea scărilor pantograf este foarte uşoară datorită mecanismului de . Scara de acces la pod Fakro LWK Komfort este o scara modulara din lemn de pin de cea mai bună calitate, alcătuita din sau parti pliabile, cu usa .

Scara de acces la pod Fakro LWL LUX, alcatuita din parti pliabile, este dotata, pentru mai multa siguranta si confort sporit, cu manere de sprijin si amortizor . Scara de mansarda Fakro LWS la cel mai mic pret online. In categoria Scari modulare Fakro preturile sunt in lei si includ TVA.


Fereastra de mansarda fara clapeta de aerare. Scarile modulare de acces la pod FAKRO - permit accesul usor si in siguranta la pod fara a fi nevoie de scari stationare care sunt costisitoare si ocupa prea mult . Scara acces pod mansarda producator pret distribuitor Sibiu.


Scara de mansarda LWS SMART este varianta economică din cadrul scărilor de mansardă Fakro, caracterizându-se prin faptul că are ușa termoizolatoare în . Scara modulara de acces la pod FAKRO este o scara pliabila fabricata din lemn de pin. Permite accesul usor si in siguranta la pod fara a fi nevoie de scari.

SCARA MODULARA DIN LEMN PENTRU ACCES POD - FAKRO; FAKRO. Distribuim ferestre de mansarda FAKRO, scari de acces la po tunele de lumina, folie anticondens, ferestre pentru acoperis tip terasa, Transportul este gratuit. Scara de mansarda din lemn FAKRO tip Smart LWS.


Scara de mansarda metalica FAKRO tip LWM. Se poate asigura și montaj Daca aveți nevoie de compactor picamere , betoniere sau alte scule mari apelați . Descoperiti scara mansarda la preturi reduse (produse).