marți, 19 aprilie 2011

Carnitul vitei de vie

Copilitul si Carnitul lastarilor la vita de vie altoita de masa. Cârnitul lăstarilor este o operaţie care se execută în toate categoriile de . La un butuc de vie ancorat pe un spalier se lasa in vegetatie maximum.

In perioada de vegetatie activa, rezistenta vitei de vie, la temperaturile scazute, este. In practica, carnitul se executa atunci cand lastarii de la varful . Altă operaţie care se execută la vie este cârnitul, adică.


Ianuarie - se procura materialele necesare pentru plantarea vitei de vie, ca: araci, sarma, etc;. Iata cum se face corect cârnitul viţei de vie, astfel incat sa avem parte de struguri deliciosi, care se coc la timp si au un continut crescut de . La vitele producatoare de struguri pentru masa se aplica totalitatea.


Consta in suprimarea virfului lastarilor la sfirsitul lui august, cind depasesc cca m, spre a favoriza maturarea lor.

Cârnitul lăstarilor este o operaţie care se execută în toate categoriile de vii . Tehnologia de cultura a vitei de vie cuprinde totalitatea masurilor. Pentru a avea recoltă bogată și de calitate la viţa de vie, sunt. Pentru mai multe informații despre îngrijirea viței de vie, vă recomand acest articol.


El a fost conceput pentru cultura vitei de vie pe solurile subtiri si sarace din sudul Frantei,. Legarea sau dirijarea lastarilor; Plivitul; Copilitul; Carnitul lastarilor.


Mana, fainarea si putregaiul sunt dintre cele mai frecvente boli ale vitei de vie, iar tratamentele impotriva acestora trebuie aplicate incepand . Specialistul Costica iti ofera Cel Mai Bun Pret la masini de carnit! Masini de carnit pentru intretinerea vitei de vie .