marți, 19 aprilie 2011

Taburet cu capac

Tabureti cu capac n-ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. Se pot tapita in cele mai diferite calitati, de la materiale textile la piele.


Disponibil intr-o gama diversificata de culori si materiale!

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOTOLII. Preturi si oferta de produse din gama taburet cu capac din toate magazinele online din Romania. Taburet imitatie piele pliabil, Taburet copii, Taburet cutie de . Cadrul taburetului este realizat din MDF, fiind tapitat cu piele ecologica .

IKEA - BOSNÄS, Taburet+depozitare, Ransta alb, , Husa este detaşabilă, uşor. Capac: MDF, Polipropilenă neţesută, Vată poliesterică, Spumă poliuretanică, . PALETA DIVERSA DE NUANTE – PIELE ECOLOGICA.


Detalii Produs: Se poate tapita cu materialul ales de client. Taburet pliabil tapitat piele cu spatiu de depozitare! Execut la camanda tabureti cu capac avand : -Structura rezistenta -Tapiterie de calitate -loc de depozitare (foarte practic) optional rotile . Magazin de Mobila Online - Lia Ardelean TABURET CU CAPAC - Dimensiuni: x x cm Loc Depozitare: DA Detalii Produs: Se poate . Taburet cu depozitare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Taburet cu spatiu de depozitare, capac cu model brodat.

Acest taburet chic este creat atat pentru un decor deosebit, cat si pentru a pastra lucrurile care ocupa prea mult spatiu in casa ta. Produsul comercializat este numai taburetul. Brand: Artesania Parras; Dimensiuni: lungime 38.


Intra acum si descopera gama noastra larga de fotolii exensibile si tabureti. Taburet cu lada mic cu capac tapitat cu carcasa din PAL Dimensiuni x x 43 . Taburet cu spatiu de depozitare, capac cu model brodat, la doar RON in loc de RON!