marți, 12 aprilie 2011

Mozaic bucatarie dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria MOZAIC STICLA. Preturi pentru MOZAIC STICLA de la 9lei. Faianta mozaic Roma Beige x cm, mata.

Mozaic Roma Beige 34xcm 80la cel mai bun pret acum la Dedeman. Mozaic ardezie multicolora 3xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria NATURALA.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria MOBILIER BUCATARIE.

Preturi pentru MOBILIER BUCATARIE de la 1lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Brauri, decoruri, borduri, plinte ceramice.


Preturi pentru Brauri, decoruri, borduri, plinte . Decor mozaic Stuttgart mix 25xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Pavaj Mozaic tip natur 400x400xmm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PAVAJE . La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria GRESIE GLAZURATA.


Preturi pentru GRESIE GLAZURATA de la 1lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI MASA + SCAUNE.

Preturi pentru SETURI MASA + SCAUNE de la 19lei. Mozaicul de sticla reprezinta o optiune din ce in ce mai aleasa pentru . La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria BATERII BUCATARIE. Preturi pentru BATERII BUCATARIE de la 5lei. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GRESIE PORTELANATA.


Preturi pentru GRESIE PORTELANATA de la 2lei. Avem peste 8produse in categoria Gresie si faianta cu preturi de la 2. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Poate fi încadrată cu usurință atât în spațiul rezidential (bucătărie), dar și în zona de proiecte HORECA.


Lambriu pe peretii din baie, o alternativa ieftina la faianta si mozaic. In Dedeman, de exemplu, cea mai ieftina varianta o reprezinta lambriul .