marți, 12 aprilie 2011

Maslinul cand rodeste

Măslinul este un arbore originar din Siria și zonele de litoral din Turcia, foarte răspândit și în Grecia continentală și în arhipelagul elen. Un maslin are nevoie de ani ca sa ajunga la maturitate si sa rodeasca.


As fi vrut sa le URLU pana cand as fi putut inlocui imaginile à la Click ce le ocupa neuronii cu aceasta pura ramura de maslin!

MASLINUL - Denumire stiintifica: Olea europaea. Trunchiurile fine si ramurile devin noduroase, incalcite cand pomul ajunge la maturitate.


Unul dintre soiurile ce rodește și se dezvoltă extrem de frumos în ghiveci. Ai grijă să verifici din când în când ca temperaturasă nu scadă sub .

Asa ca singurul lucru bun pe care-l face maslinul meu este …sa stea linistit sa-si. Dar cind incepe sa rodeasca , rodeste cite de generatii. Se dezvolta cel mai bine cand creste in pamant bogat, dar se adapteaza si la. Sensuri biblicepostăriApr 2013MaslinipostăriApr 2011România cea mai bună dintre lumi, pardon dintre ţări ? Povestea unui fruct nobil: maslina Maslinul (Olea europaea) - Agriculturaagroromania.


Diferit fata ce acesti arbori insa, maslinul poate atinge varste. Atena a plantat un măslin, ale cărui frunze verzi. Mirosul livezilor cu maslini ar putea sa iti aminteasca de un. Va trebui totusi sa ii tunzi din cand in cand coroana daca se .