marți, 19 aprilie 2011

Instalatii de irigat prin picurare pret

Banda de irigare prin picurare SUNSTREAM (DG10), SC MARCOSER SRL este unic importator si distribuitor in Romania al instalatiilor de irigare prin picurare . Preturi pentru INSTALATII PENTRU IRIGATII de la lei. Banda pentru irigare prin picurare Hydro-S mil mm 11cm 2286m. AsTnk-D8-sPagini similaremai 20- Încărcat de alinrehauIrigare gradina cu sistemul banda de picurare.


Irigatii prin picatura cu banda, tub cilindric, duze sau tije picurare. Instalatii de irigat: tub de picurare cu picurator cilindric, avand grosimea peretelui de mm - mm.


Tub de picurare cu durata de viata de pana la ani-1.

Irigarea prin picurare permite controlul umiditatii in sol, al apei administrate, al dozelor de ingrasaminte care se aplica. Se utilizeaza ca piesa de legatura intre teava de apa si instalatia de irigare tip tub sau banda. Sistem de irigatii prin picurare de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Descoperiti sistem de irigatii prin picurare la preturi reduse . Cea mai scumpă instalaţie de irigaţii de la Novus, cu tubul de 6m lungime,. Prin picurare, la un hectar de teren este nevoie de kilometri de . Oferte produse si servicii: instalatii de irigat prin picurare.


Producatori, distribuitori, furnizori - INSTALATII DE IRIGAT.