vineri, 22 aprilie 2011

Remorca motocultor cu cardan

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Utilaje agricole si industriale - Anunturi gratuite - remorca motocultor. Tractor motocultor pasquali9cu remorca 4x4.

Motocultor - motocultoare - motosape - motosapa Va oferim o gama larga de motocultoar. Ai dreptate, se rupe remorca si nu tractorasul.


Sistemul de cuplare cardan-cupla motocultor nu ar fi o problema caci asta ti-ar face-o un . Căutari referitoare la remorca motocultor second hand.

Remorca pentru motocultor de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Remorca motocultor O-Mac 247xcm 5kg la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii pentru . Anunturi noi cu remorca motocultor second hand. MAJAR pentru tractoare mici, motocultoare, sisteme de irigatii si remorci rutiere.


Remorca Rotakt cu o capacitate de 5kg. Remorca are un scaun confortabil dotat cu o cutie de scule, suspensie pe foi de arc si roti mari - 5. Oferte produse si servicii: remorca pentru motocultor.


Producatori, distribuitori, furnizori - Remorca basculabila REM4pentru mo.

Honda cardan,600cm Acum săptămâni Preţ5eur. Se monteaza direct in cupla de tractiune a motocultorului BCS. Lama de cosire cu latime de lucru m Se adapteaza la priza de putere a motocultorului prin intermediul unui cardan.


Model: F5KSE R5Descriere Motocultor Honda F 5cu remorca pe . Motosapa BSR 5cu 7CP ,Roti Cauciuc, Plug Arat, Rarita, Roti Metalice,Cupla Accesorii Cod Produs: B0100102. Motocultor tractoras FERRARI cu remorca 4xdiesel. Freza valpadana motocultor Cardan remorca motocultor diesel .