miercuri, 27 aprilie 2011

Pompa hidraulica manuala

Pompa hidraulica manuala din Piese de Schimb de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti pompa hidraulica manuala la preturi . Pompă hidraulică manuală, capacitate 30t, lungimea pompei 580mm, diametrul pompei 60mm, lungime furtun 1400mm.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Pompa hidraulica manuala tip PHM este o pompa de presiune inalta cu racord pentru manometru de control si robinet pentru reglajul fin al . Aceasta pompa se utilizeaza pentru probele de rezistenta sau etanseitate a diferitelor produse sau instalatii.


Pompa Hidraulica Manuala 4T - 1688-1-BGS.

Pompa Hidraulica Manuala 10T - 1689-1-BGS. Pompă manuală pentru instalaţii hidraulice şi cilindrii de lucru cu furtun de presiune cu lungimea de m prevăzut cu racord rapid.


Pompa hidraulica cu actiune manuala, sarcina maxima: tone la cel mai bun pret. Extractor hidraulic auto tone Moller MR-702Extractorul de rulmenti, fulii si bucse Moller MR-7020 cu pompa hidraulica manuala cu forta de pana la tone . Pompele manuale constituie drept surse de presiune inalta, independente, pentru. Pompa hidraulica cu actionare manuala: 700bar . Oferte pentru pompa hidraulica manuala la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără pompa hidraulica manuala de la unul din magazinele noastre. Oferte produse si servicii: pompa hidraulica manuala.

Producatori, distribuitori, furnizori - Pompa hidraulica manuala 20t, Pompa h. Etc preturi de stabilit la fiecare piesa nu este cel afisat T .