vineri, 4 martie 2011

Pui rotisor reteta

Se pune puiul în rotisor, se fixează bine şi se mai unge cu puţin ulei, ca să se formeze o crustă frumos rumenită. Se lasă la fript – minute şi se serveşte . De cate ori imi vine ideea, sa pregatesc ceva la rotisor, imi aduc.

Ingrediente de trebuinta in reteta: pui intreg (la 5-Kg), cartofi, sare . Iata o reteta foarte gustoasa si consistenta – pui la rotisor (numai sa aveti rotisor la cuptor). Ingrediente: pui sare, piper cimbru linguri ulei o lingurita boia de ardei linguri bere verdeata uscata.

Sper ca astfel v-am convins ce bun iasa puiul dupa reteta asta. Puiul din poza de mai jos (din prima tura de pui la rotisor) va fost deja . Un pui la rotisor poate fi acel buuun, mai ales daca este pregatit de tine.


Reteta Pui la rotisor din categoria Mancaruri cu carne.

Reteta PUI LA ROTISOR din categoria Fripturi. Rețetă Felul principal : Pui la rotisor cu cartofi chips de Pelagie.


Marinata sau baitul pentru pui consta intr-un sos in care carnea cruda urmeaza a fi tinuta timp de mai multe ore pentru a se imbalsama cu diferitele arome ale . Asta e una dintre cele mai simple retete ever, atata doar ca iti trebuie ceva timp pana sta puiul la cuptor. Noi l-am lasat ce-i drept la foc foarte, foarte mic vreo 3 . Zilnic se învârt pe rotisor mii de tone de carne sub formă de pui, curcan,.