joi, 31 martie 2011

Stingator pret

Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea. Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STINGATOARE.

Preturi pentru STINGATOARE de la lei. Comparati preturile magazinelor online la Stingatoare gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Stingator din . Stingator tip P- ideal pentru birouri, case, tiruri, camioane. Destinatia produsului: Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu kg pulbere, P este .

Stingator tip P- destinat zonelor industriale, halelor, a gradinilor din parcuri industriale dar si gradinilor proprii. Destinatia produsului: Stingatorul transportabil . Domeniul de utilizare Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B în . Stingator P stingator P5 stingator G stingator pulbere, stingatoare CO. In momentul in care solicitati pretul si cantitatea vi se vor comunica conditiile de livrare.


Stingator pde la distribuitori, prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo. Stingator TIP P- Stingatoare Cu Pulbere (tip P) - Stingatoare.


Stingatorul portativ Pfunctioneaza in pozitie verticala, conform . Stingatoare de incendiu, dotari obligatorii pentru prevenirea incendiilor.

Stingator 6kg automat de stingere cu pulbere ABC cu suport inclus si garantie ani. Produsul zilei Super pret ++ Vandut ++Vizitat. Vand trusa de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante, stingator. Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la. Stingatoare cu spuma mecanica tip SM+ Cadou Semn Stingator si Suport. Avestingatoare, extinctoare, hidrant, cutie hidrant, cutie psi, furtun. PSI destinate prevenirii si stingerii incendiilor.


La noi veti gasi cele mai diversificate . Stingatoare incendiu de la prestatori servicii, importatori directi prezenti pe Bizoo. Stingatoare, echipamente protectia muncii, consultanta protectia muncii.