miercuri, 30 martie 2011

Umbrela difuzie

Gama variata de produse, livrare rapida din STOC. Alege din oferte pentru umbrela difuzie. Umbrela difuzie - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Se foloseste pentru a atenua lumina puternica a bltzului, pentru a o difuza si pentru a evita umbrele dure. Umbrela foto de difuzie, noua ( 83cm 91cm 103cm). Aparate Foto - Camere Video Obiective si accesorii. Umbrela este un modificator de lumina, ce imprastie sau difuzeaza pe o suprafara mai.


Beneficiaza de fete, una neagra mata si una argintie, sau poate fi folosita ca umbrela de difuzie. Puterea care se pierde la declanşare este mai mică însă direcţionalitatea este la fel de slabă ca la umbrelele difuzie.


Tutorial fotografie in studio cu o singura sursa de lumina echipata cu o umbrela de reflexie alba. Umbrela alba de difuzie cu diametru de 110cm. Dynaphos Fibro 1- Umbrela difuzie 105cm. Umbrele difuzie sau reflexie pentru studio fotografic. Umbrela de difuzieFoarte utila pentru orice tip de fotografie. Poate fi folosita si ca reflexie atunci cand doriti sa aveti o lumina de umplere slaba.


Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Phottix umbrela cm (argintiu interior - negru exterior). Phottix Umbrela Para-Pro Reflexie + difuzie , 1cm (in 1). Cum pot evita umbrele puternice realizate de bliț ? Un produs foarte renumit pentru acest lucru este umbrela de difuzie, cu ajutorul căreia, .