miercuri, 30 martie 2011

Retete oala lut

Descrierea tehnologiei de uscare a prunelor 2. Calcule tehnologice privind produsele deshidratate 2. Utilajele tehnologic pentru deshidratarea produselor .

Revind la subiect, deshidratare este un proces diferit de uscarea la . Uscarea la soare este una din cele mai vechi metode de conservare a fructelor. Tehnologia modernă permite realizarea deshidratării fructelor şi legumelor la. România prunul este cultivat de sute de ani, fiind şi rămânând una dintre cele .

Title: Tehnologii de deshidratare a legumelor si fructelor, Author:. Tehnologie de deshidratare a fructelor de cătină. Iată de ce, pentru început, am hotărît să prestez servicii de uscare a prunelor pentru producătorii din localitate. PENTRU USCAREA CONVECTIVĂ A LEGUMELOR ŞI FRUCTELOR.


Prin uscare, fructele și legumele pot fi păstrate mai mult timp. Idei de afaceri la cheie - uscarea fructelor, plantelor si a legumelor.


Prin deshidratare, cu tehnologiile detinute de Miraco, fructele si . Primul festival al prunelor va fi organizat, în această toamnă, în satul Vărzăreşti, raionul. Au perfecţionat şi tehnologia de uscare a prunelor.

Oalele de lut raman cele mai fidele vase pentru pregatirea adecvata a mancarurilor traditionale romanesti, in special a sarmalelor. Oala de sarmale de pildă, astăzi poate cel mai folosit și cunoscut vas de lut de la noi, este pusă la treabă doar de câteva ori pe an.


Caliti min ceapa si ardeiul in putin ulei incins. Rețetă Felul principal : Pui cu legume in oala de lut de Claudiapup. Aperitiv Antreuri Felul principal Desert . Se taie rondele, la fel şi roşiile şi ceapa şi se aranjează într-un vas de lut, uns cu ulei. Se condimentează cu sare, cimbru şi piper. Vas de lut: Acest vas l-am primit cadou de la Ioana careia i. Reteta asta nu e deloc o mare filozofie, stiu, dar e extrem de gustoasa si simt ca trebuie sa v-o impartasesc.


Erau oale de lut ce căpătaseră patina focurilor ce le-ncercaseră, unele puţin cioblite şi afumate, dar care-şi făceau.