vineri, 18 martie 2011

Schela lumini 6m

Stender lumini stativ foto SUPORT LUMINI full metal schela lumini T. De vanzare stative lumini, traverse, suporti pentur lumini, sisteme de prindere toate compatibile pentru efecte de lumini. Avem pregatite mai multe variante de schele de lumini, pentru toate gusturile si mai ales.

Schela de lumini 6m latime cu 4m inaltime – 8lei. Distanta intre stalpi de 6m, schela formata din elemente cu grosimea de 2 . Caută Seturi de Schele la Thomann Cyberstore.


Schela de Lumini 6m - Aristocrat Events - Sala Milano - Duration: 2:36.

De curand am intrat si eu pe segmentul pro: am luat schela de 62x2m . Schele,grinzi pentru lumini si scene,triunghiulara,dreptunghiulara,accesorii. Gama completa de Stative si schela lumini. Schela Lumini 6m, Nunta, Botez, Evenimente, Dj in Timisoara! Schela de lumini inaltimea de m si latimea de m. Este compusa din par led moving head-uri un glob si american dj.


Schela pentru lumini compus din standuri si decotruss-uri (de 2m fiecare). Schela de lumini si jocurile de lumini folosite la evenimente precum NUNTA, BOTEZ, PETRECERE.


Schela de lumini de 6m lungime, compusa din traverse.

Global Truss, se poate ridica pana la o inaltime . Schela de lumini asigura o atmosfera dinamica si colorata adaptata la. Cod produs: Schela de lumini Stairville (set).


Schela are m, suporta o greutate de 1kg, este importata din Germania si beneficiaza de ani garantie!