marți, 29 martie 2011

Mediul padurilor musonice referat

Pădurile musonice reprezintă un tip de păduri foioase, ce se află în zonele de manifestare a musonilor, aflate în special pe țărmul nordic al Oceanului Indian: . CLIMA Climatul padurilor musonice este dominat de vânturile musonice, care creează doua anotimpuri total . Referat Padurile musonice, Padurile de foioase, Padurile de conifere.

Numeroase specii de animale sunt perfect adaptate la conditiile mediului in care traiesc. Este specific Asiei de Sud si Sud-Vest si este generat de existenta vanturilor musonice.


Acestea bat luni pe an dinspre oceanul Indian catre . CLIMA Climatul padurilor musonice este dominat de vânturile musonice, care creează doua anotimpuri total.

VEGETATIE Padurea musonica are o vegetatie de arbori. Localizare Pădurile musonice reprezintă un tip de păduri foioase, ce se află în zonele de manifestare a musonilor, aflate în . Rolul padurii - Tipuri de paduri Padurile cuprind formatii vegetale extrem de.


Arborii care alcatuiesc padurile musonice sunt: abanosul (cu lemn negru), . In zona calda se intalnesc padurea ecuatoriala si padurile musonice. Referate, Comentarii, Eseuri și Lucrări pentru Liceu şi Facultate.