joi, 31 martie 2011

Pastile curatare soba teracota

Cu ce curat interiorul sobei de teracota. Curatarea sobelor din teracota se face anual,ori la inceputul iernii,ori primavara!


De la: Mirelas200 la data 2011-10-09:29:16incearca sa pui in foc 2-pastile de naftalina.

Date tehnice Dimensiune: mm Pastila ceramica Corp plastic. Pastile curatare cosuri fum Cosar 50g - Se arunca 2-pastile pe jarul din soba. Chit pentru sobe teracota de la Aneliserv Srl.


Ce e da facut in cazul unei sobe infundate Ma refer cum se desfunda :D.

Pentru curatarea sobei de funingine si gudron (smoala aceea) iti . Pudra pentru CURATAREA interiorului cosului de fum, Starwax - intretine, curata, dezlipeste, funinginea, semineu, sobe, cazan, cum curat, cu ce curat, cum . Chestia cu pastilele de curatat am cumparat si eu pt. Antigudron SR1- produs curăţare şi întreţinere centrale termice, cazane pe lemne, şemineuri, sobe, pentru eliminare gudron, funingine.


Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: pastile desfundat soba; cu ce se curata soba de teracota; curata naftalina funinginea? Operatiuni executate cu personal calificat, scule si. Demontat capac superior soba - Demontat racord . Mentionez ca am soba de ani si nu am curatat-o nici o data.


Solutii de curatat soba de teracota pe lemne.

Solutie agent curatare centrale termice pe lemne sobe seminee hornuri, desfundat cosul de fum de funingine, peleti antigudron. Praf pentru curatare chimica centrale termice. Produsul distruge si elimina gudronul din centrale termice pe combustibil soli sobe şi hornuri de fum.


Produs special pentru curatare si intretinere seminee sobe cosuri de fum sau hornuri. Efectuam lucrari de intretinere si curatare a cosurilor de fum si de lemne. Curatarea cosurilor de fum este obligatorie si este recomandata la cosurile cu gaz la . Se aprinde un chibrit, se pune pe rumeguș, se închide ușa sobei și se.


Dispozitiv curatat cosuri fum, arici pentru burlane de soba 4tpm100. Am pus niste pastile cumparate din comert pe jar da se pare ca nu prea .