miercuri, 23 martie 2011

Curatare canapele cluj

Curatam tapiterii (scaune, fotolii si canapele) la sediul clientului, metodologie de. Carpet Express ofera servicii de curatare tapiterii si pardoseli.


Pastrarea curata a mobilierului tapitat, creste durata de viata a tesaturii, si a mobilierului din casa . Servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca,curatenie si intretinere. Curatat canapele, saltele, fotolii si tapiterii auto textil sau piele. Peste ani experienta in curatare canapele - saltele - mocheta folosind echipamente profesionale si detergenti speciali cu o actiune .

Freza pentru zapada este atasamentul perfect pentru curatare pe timp de iarna. Sufla zapada de pe drumurile de acces trotuare sau in. Servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca, curatare tapiterii auto, fotolii, saltele, canapele, coltare,scaune, la domiciliul clientului, curatare si hidratare . Cum se spala o canapea - Din punct de vedere tehnic, nu poti sa speli decat.


Curatare canapele, fotolii coltare tapiterii,saltele cu solutii ecologice si aparatura profesionala. Curatat mocheta, covoare cu spuma uscata (la domiciliu, minim 25mp). Curatat canapele locuri piele sau textil. Curăţarea se realizează prin metoda injecţie-extracţie, la domiciliul clientului, include.


Servicii de curatenie la nivel national: Cluj, Oradea, Timisoara, Deva, Brasov, Arad.

Cluj si limitrofe la pensiuni, hoteluri,etc. Curatat Mochete si Covoare pentru Spatii cu Trafic Mediu si Intens un Serviciu Suplimentar Oferit de Firma.


Servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca, curatare . Cluj Napoca prin metoda injectie extractie, cu detergenti BIO. Spalatoria de covoare Lea Clean ofera servicii de curatat, uscat si transport gratuit al covoarelor in Cluj Napoca.