joi, 3 martie 2011

Gura leului planta medicinala

Gura-leului este o planta de gradina cu flori foarte frumoase, cunoscuta si sub numele popular de gatul-leului sau catelandru. Denumire populara: Gura leului, Aslan, Buruiana de in, Capul cainelui, Cascate, Floarea.


Cel mai bun produs fabricat pe baza de extras din plante cu efect laxativ este uleiul.

In Grecia antica ceaiul din frunze de gura leului era administrat femeilor . Zeabra este o plantă erbacee înrudită cu izma, creşte spontan în desişul pădurilor. Gura-leului este o plantă de gradină cu flori foarte frumoase, cunoscută și sub numele popular de gîtul-leului sau catelandru.


Alte specii cu importanţă medicinală din familia scrophulariaceae.

Gura leului) Plantă ornamentală cu corola bilabiată de diferite culori şi . Genul Antirrhinum conține specii de plante cunoscute sub denumirea generală de gura leului. Originea plantei se afla in bazinul mediteranean.


Informatii, articole, poze si video despre planta medicinala. Gura Leului, stiintific Antirrhinum, este o planta cunoscuta pentru asemanarea . Demumire populara: Gura leului, Floarea dragon, Gurita mielului.


Gura leului este o planta perena, dar, cel mai adesea este cultivata ca . Gura leului-Floare medicinala _Farmacia naturii. Coada soricelului-Planta medicinala -Farmacia natu.

Despre aceasta planta extrem de aromata, cu frunze verzi, albicioase, si flori. Florile - asemanatoare cu gura-leului, sunt mici, de culoare roz-violeta si, mult . Chinezii au descoperit valoarea medicinala a plantei GOJI acum 6000. Gura leului este o planta care prefera seceta decat excesul de apa: . PLANTA MEDICINALA mai este indicata in tratamentul diareei,dezinteriei.


Aceste flori seamana cu cele de gura leului. Plantele de salvie pot fi inmultite prin seminte, butasi de radacina si transplatare.


Florile – asemanatoare cu gura-leului, sunt mici, de culoare . Linariţa este o plantă medicinală ierboasă cu rădăcini scurte, a cărei tulpină.