miercuri, 2 martie 2011

Cabana ocna sibiului

Bine ati venit la Cabanele Welti din Ocna Sibiului, acestea sunt situate la minute de mers pe jos de lacurile sarate si de complexul balnear Ocna Sibiului. Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Pensiunea Mamaruta este situata in statiunea Ocna Sibiului bine cunoscuta pentru calitatile ei curative in diverse afectiuni si totodata o statiune pentru agrement .

Bine ati venit la Cabanele Welti din Ocna Sibiului! Cabanele sunt construite integral din lemn masiv, acestea sunt situate la doar minute de mers pe jos de . Denumită şi “Litoralul Ardealului”, staţiunea turistică permanentă Ocna Sibiului este situată la km. Sibiu şi dispune de numeroase lacuri saline, .

Cazare in Ocna Sibiului 201 Vile Hoteluri Pensiuni in Ocna Sibiului. Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare hotel . Cele mai recente 1impresii din sejur, excursii, calatorii in OCNA SIBIULUI, ROMÂNIA. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Ocna Sibiului, România.


Citiţi comentariile despre hoteluri şi alegeţi cea mai . Bine ati venit la Cabanele Welti din Ocna Sibiului, acestea sunt situate la doar minute de mers pe jos de lacurile sarate si de complexul balnear Ocna. Pensiunea şi restaurantul Lacul Verde din Ocna Sibiului vă oferă toate condiţiile necesare pentru un concediu plăcut în Ocna Sibiului.


Alegeți din lista de mai jos Pensiunea, Hotelul sau Cabana care vi se pare cea mai . Complexul balnear strand este legat de existenta celor lacuri sarate Horia,Closca si Crisan.

Ocna Sibiului recomandate cu poze — Direct de la proprietar, rezervări prin telefon — Cazare Ocna Sibiului ieftin de la RON. Anunturi cazari si inchirieri camere in regim hotelier Ocna Sibiului. Tabara de vara la munte 20la Cabana Nora Riu Sadului jud.


Pensiunea Salina Romana Ocna Sibiului Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Pensiunea Salina Romana Ocna Sibiului. Pensiunea Casa Verman Cazare Ocna Sibiului, confortul si caldura de care aveti nevoie, zona cu complex de tratament balneo-climateric si lacuri sarate.