vineri, 29 ianuarie 2016

Specii de flori

Fiecare floare are semnificatia ei: sentimentul bucuriei este comun, dar modul in care ea se exprima difera odata cu nuanta de culoare, cu forma florii sau modul . Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a. Se gaseste in principal pe alb, desi au fost descoperite si specii pe .

SPECII DE FLORI,IMAGINI, ORDINE ALFABETICA,PRODUCEREA SEMINTELOR LA SPECIILE BIENALE DE GRADINA,SPECII RARE DE PLANTE . Poate cea mai des intalnita floare din luna mai este panseluta. Panseluta este o planta de mici dimensiuni, care creste pe tulpina si atinge maxim cm inaltime . Dalia este o altă floare de toamnă spectaculoasă, atât prin colorit, cât şi prin dimensiune.

Cuprinde specii cu dimensiuni de până la metri. Unele specii au o caracteristică aparte: prezența unor tonuri de culoare mai închise către centru florilor. Colecţie de flori albe de munte (Carpaţi) sau de câmp.


Info: specie ocrotită afectată de culesul intensiv; floare de primăvară, apare imediat după topirea . Căldăruşă (Aquilegia vulgaris) Căldăruşă (Aquilegia vulgaris). Cine ar fi crezut ca o simpla floare poate arata ca un inger, sau un extraterestru? Uite ca exista astfel de specii rare de flori, multe dintre ele sunt .