miercuri, 13 ianuarie 2016

Proiect casa 4 camere cu etaj

As vrea sa construiesc o casa de 1mp cu dormitoare, baie, bucatarie, living. Oferta de pret se face numai in baza unui proiect si natura pamantului altfel . Casa este proiectata cu dormitoare, deoarece familia are 2.

Cod proiect: Suprafata: Nivele: Dormitoare: Bai: Garaj: 2-012. Construieste-ti casa de vis incepand cu achizitionarea unui proiect de casa. Proiecte de case propuse de Arhitecti din toata Romania.


Construieste-ti casa cu un buget redus prin achizitionarea unui proiect de casa economica.

Model casa Top Star 11 Suprafata 1mp, camere, Proiect Hanlo. Model casa Nizza 1mp, camere, Proiect Haus xxl. Ce înseamnă un proiect de casă economică? Noi credem că o investiție deșteaptă, materiale accesibile ca preț, dar calitative și un plan de locuință . Proiectele de case cele mai accesate de catre utilizatorii siteului nostru. Casa parter si etaj mansardat cu patru dormitoare EM165.


Proiect de Casa Ieftina Cod 11Parter Camere. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu autorizatie. Proiect casa parter + mansarda (1mp) - Aora.

O colectie de proiecte case cu camere alcatuita in cadrul portalului nostru - pagina 1. Case - Magazin online de proiecte case mici si vile : modele case , planuri casa , proiecte tehnice executie si pentru autorizatia de constructie. Cod proiect: Suprafata: Nivele: Dormitoare: Bai: Garaj: 2-023.