miercuri, 20 ianuarie 2016

Ce flori sunt iarna

Trandafirii Craciunului sunt plante care infloresc in timpul iernii, iar florile pot rezista până la săptămâni. PLANTE CU FLORI PE TIMP DE IARNA - Cele mai cunoscute si mai reprezentative flori pentru lunile de iarna sunt Craciunitele.


Florile perene sunt florile care o data ce au fost plantate in gradina rezista mai multi ani la rand.

Ele par pierdute toamna, dar in primavara rasar si infloresc din . Exista si plante proiectate parca sa reziste si celor mai dificile ierni. Sunt plante perene, care tolereaza cu succes temperaturile scazute.


Florile sunt mici, dispuse in manunchiuri spre varful tulpinei si sunt o prezenta plina de vitalitate in zilele reci de iarna.

Pregatiti-va pentru un sfarsit de sezon rece si un inceput de primavara plin de culoare cu aceste plante care infrunta frigul iernii. Insa, culorile dispar din gradina odata cu venirea anotimpului rece, si asta pentru ca nu multi sunt cei care au auzit de florile de iarna. Florile lor micute si albe, in forma de clopotel, sunt suspendate pe tije.


Bergenia este o planta perena, cu frunze verzi si iarna, care poate . Dacă sunt plantate direct în grădină, sunt expuse riscului ca din.