duminică, 17 ianuarie 2016

Apa informatii

Pentru studiul apei ca substanță chimică indispensabilă vieții, vedeți articolul Apă (moleculă), unde se găsesc toate informațiile privind structura, . Pagini similareIn occident, o persoana foloseste circa 3litri de apa zilnic. Aceste curiozitati despre apa ar trebui sa te indemne sa folosesti apa mai moderat!

Formele apei: Apa se gãseseste sub diverse forme în naturã: vapori de apã si nori în atmosfera, valuri si aisberguri în oceane, ghetari la latitudini mici sau . Apa este una dintre cele mai preţioase resurse naturale. Apa reprezintă unul dintre elementele indispensabile omului pentru a. Descoperiţi curiozităţi despre apă şi informaţii uimitoare a rolului apei în viaţa noastră şi răspândirea ei în întreg universul.

Suntem bombardati zilnic cu informatii despre cat de sanatoase sunt sucurile de fructe in . Totul despre apa - Apa este denumirea comuna aplicata pentru starea lichida a combinatiei hidrogen-oxigen H20. Apă albastră Apa este esenţială pentru apariţia şi menţinerea vieţii.


Totul depinde de apă, iar în natură ne poate fi atât prieten, cât şi duşman.